You are currently viewing Fire grandprixturneringer

Fire grandprixturneringer

Dansk Skak Union indbyder til den første af fire online-grandprixturneringer fredag den 8. januar 2021 kl. 19.00 til 20.30. Der spilles denne gang med indskud og præmier.

Sted: lichess.org

Tilmelding: Skal ske ved at man udfører følgende:

Tilmelder sig via Dansk Skak Unions turneringssystem.

På lichess.org anmoder man om medlemskab af gruppen “Dansk Skak Union på Lichess“: og efterfølgende tilmelder man sig turneringen: https://lichess.org/swiss/Lr8ZAbBs

Husk at for at deltage skal dit fulde navn fremgå af din profil.

Indskuddet i turneringen er 30 kr. pr. person, som betales ved tilmelding ved at sende beløbet på Mobilepay til 2440RY (to-fire-fire-nul-R-Y) – husk at skrive fuldt navn ved tilmelding. Tilmelding er senest den 6. januar kl. 22.00.

Man lukkes ind i lichess.org/team/dansk-skak-union når indskuddet er betalt og din profil er i orden. Efterfølgende får man en adgangskode, ved at skrive til profilen ”Scarfire” (Arild Rimestad) derinde, eller eventuelt via online@skak.dk

Fra kl. 18.00 kan man gå ind og melde sig til turneringen

Øvrige datoer: Fredagene den 15., 22. og 29. januar 2021. Vinderne og 2’erne fra OGP 1-4, mødes i knockoutfinaler fredag den 5. februar 2021. Er man kvalificeret/forhindret, så går pladsen til den næste i rækken fra pågældendes OGP.

Man bør på intet tidspunkt gå offline, og brug gerne pc/mac! Vær gerne klar senest fem minutter før start, kl. 18.55!

Præmier: 1., 2. og 3. præmie henholdsvis 500 kr., 300 kr. og 200 kr. ved mindst 30 deltagere. Indskuddene går ubeskårede til øvrige præmier; ratingpræmiegrupperne oplyses senere. ”Præmieoverrækkelsen” vil ske senest et par dage efter! De øverste præmier indberettes til Skat.

Turneringsformat: 9 runder i en stor schweizergruppe.

Betænkningstid: Tre minutter til hele partiet, plus to sekunder pr. træk (3’ + 2”).

Deltagere: berettigede til at deltage er Dansk Skak Unions klub-, enkelt- og netmedlemmer.

Ved tilmeldingen accepterer man, at ens navn og brugernavn oplyses, så man ved hvem der gemmer sig bag et alias. Desuden er dette også til brug i forbindelse med evt. snyd, som på ingen måde tolereres og kan få konsekvenser i form af karantæne fra Dansk Skak Union, lichess.org og andre spilservere!

Har du spørgsmål til turneringen kan arrangør Arild Rimestad kontaktes på mail online@skak.dk