Online holdkampe

Online holdkampe

FREM Skakklub inviterer alle danske skakklubber til at spille online holdskak. Næste gang er lørdag den 13. marts kl. 12.00.

Skakklubberne Evans (Vejle), Fredericia og FREM (Odense) savnede holdskak, og startede derfor virtuelle venskabsdueller op i februar måned.

Måske I andre også savner holdskak. Nu er du i hvert fald inviteret! Er man en klub eller blot en vennegruppe, som gerne vil spille sammen mod hele resten af Danmark, så er det nu.

Det foregår online hver lørdage mellem 12:00 og 13:30, hvor der både vil være en åben gruppe som alle kan deltage i OG en max 1800-gruppe, for dem med max 1800 dansk rating (eller lichess-rating, hvis ikke man har et ratingtal). Der spilles med tiden 3min+2sek i lichess’ arena-format. Du vil undervejs blive parret med spillere fra andre hold, og når et parti
afsluttes vil et nyt parti hurtigt begynde. Undervejs er der også mulighed for at pause sin deltage i turneringen. Kl 13:30 bliver turneringen afgjort ved at de fem bedst præsterende fra holdet får lagt sine point sammen og det hold, som med den bedste samlede score vinder den store ære!

Gratis tilmelding
Hvis man ønsker at have et hold med i turneringen, så henvend dig til: Kristoffer Dyrgaard via sms (tlf. 25757678) eller mail kristoffer@frem-skakklub.dk, og så bliver holdet tilmeldt både i den åbne gruppe og max-1800-gruppen, og man kan efterfølgende selv afgøre om man splitter op eller kun spiller i den ene.

Henvendelse senest kl. 9 på dagen for turneringen. Man skal selv oprette et hold på lichess.org og informere om holdnavnet ved tilmelding.

Skulle du have lyst til at deltage, men mangler klubkammerater eller lignende, er du velkommen til at spille for holdet ”Singlerne”, der er oprettet på lichess i anledning af turneringerne.

Skulle man misse de første turneringer, så kan man sagtens deltage i de resterende lørdage.

Se mere på http://www.frem-skakklub.dk/